Gratis verzending vanaf 40.-Hulp & contact

Theesommelier Ciska Tienkamp

Who's that girl?

Ik ben er voor iedereen die een moment van ontspanning zoekt en toe is aan goede zelfzorg. Niks moeten. Luister goed naar jezelf.
Ben je toe aan een ontspannende thee op de bank voor een relaxt gevoel? Of een op maat gemaakte kruidenmelange tegen vervelende klachten? Zoek jij ook ontspanning na een stressvolle periode? Ben je toe aan rust in je lichaam van binnenuit? Of wil je fris beginnen met een detox kuur? 

Ik ben Ciska en mag mezelf sinds 2020 Theesommelier noemen. Ik maak elke dag kruidenmelanges op maat voor mijn klanten. Deze zijn afgestemd op hun wensen of klachten. Kruiden zijn immers krachtiger dan je denkt!
De kruidentheeën worden naar jouw behoefte samengesteld. Een thee voor je darmen, detox thee of een ontspannende thee voor op de bank na een drukke dag. Na het drinken van een kop thee voel jij je weer jezelf. Luister goed naar je lichaam. Daar heb je er namelijk maar één van.

Ik bied lifestyle producten die zowel lichamelijk als geestelijk een optimale ondersteuning bieden voor iedereen die bewuster in het leven wil staan. Theekraampje helpt mij om het beste uit mezelf te halen. Dat gun ik jou ook! Holistisch werken vind ik heel normaal, want ik geloof dat kruiden, voeding, beweging, de natuur en een positieve mindset zorgen voor de beste versie van jezelf. Wie wil dat nou niet? Balance is key!

Gún jezelf een fijne beleving. Me-time en een goede zelfzorg. Want als jij je goed van binnen voelt, dan straal je dat uit. En dat is pure schoonheid!

Neem direct een kijkje bij deze heerlijke holistische kruidentheeën of stuur me een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking.

Navigeer snel naar de theewinkel

De waardering van www.theekraampje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 83 reviews.