Gratis verzending vanaf €40*Hulp & contact

Gratis verzending vanaf €40*      Levering 1-3 dagen

Over Ciska

Who's that girl?

Ik ben er voor iedereen die een moment van ontspanning zoekt en toe is aan goede zelfzorg. Het gevoel van even niks moeten en goed naar jezelf luisteren. Ben je toe aan een ontspannende thee op de bank voor een relaxt gevoel? Of een op maat gemaakte kruidenmelange tegen vervelende klachten? Zoek jij ook ontspanning na een stressvolle periode? Ben je toe aan rust in je lichaam van binnenuit? Of wil je fris beginnen met een detox kuur? 

Ik ben Ciska, en ik mag mij sinds 2020 Theesommelier noemen. Ik maak elke dag kruidenmelanges op maat voor mijn klanten, afgestemd op hun wensen, of hun klachten. Want kruiden zijn krachtiger dan je denkt! 

De kruidentheeën worden naar jouw behoefte samengesteld. Een thee voor je darmen, detox thee of een ontspannende thee voor op de bank na een drukke dag. Na het drinken van een kop thee voel je je weer jezelf. Luister goed naar je lichaam, want je hebt er maar één. Dat is mijn boodschap.

Ik bied lifestyle producten die zowel lichamelijk als geestelijk een optimale ondersteuning kunnen bieden voor iedereen die bewuster in het leven wil staan. Theekraampje helpt mij om het beste uit mezelf te halen. Dat gun ik jou ook! Holistisch werken vind ik heel normaal, want ik geloof dat kruiden, voeding, beweging, de natuur en een positieve mindset zorgen voor de beste versie van jezelf. En wie wil dat nou niet? Balance is key!

Gún jezelf een fijne beleving, een me-time en een goede zelfzorg. Want als je je goed van binnen voelt, dan straal je dat uit. En dat is, in mijn ogen, pure schoonheid!

Neem direct een kijkje bij deze heerlijke holistische kruidentheeën, of plan een vrijblijvende kennismaking met mij in.