Gratis verzending vanaf €40*Hulp & contact

Gratis verzending vanaf €40*      Levering 1-3 dagen

Hi,

Waarmee kan ik je helpen?

Heb je een vraag en zoek je een antwoord? Hier vind je veelgestelde vragen over retourzendingen, gratis verzending en betalingen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met mij op.
Hoe betaal ik bij Theekraampje?
Bij Theekraampje kun je veilig betalen met iDeal, Klarna en Bancontact. Betaal direct zonder extra kosten.
Vanaf welk bedrag is de verzending gratis?
Gratis verzending vanaf €40 binnen Nederland. Gratis verzending vanaf €50 binnen België.
Vallen mijn producten onder de garantie?
Ik geef om mijn producten en doe logischerwijze mijn best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht ben ik aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Je kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dien je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met mij. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien je tijdig contact met mij opneemt zal ik zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar Theekraampje zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Theekraampje geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met mij opnemen via info@theekraampje.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor producten die je via Theekraampje koopt die op maat worden gemaakt op de door jouw ingevoerde specificatie. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Stuur me een berichtje


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je thee door mij samenstellen


Wil jij je eigen thee laten samenstellen? Dat kan! Samen bekijken welke kruiden en theeën het beste bij je passen. Neem zo een momentje om te werken aan jouw optimale gezondheid.

Stuur me een berichtje

Theekraapmje

info@theekraampje.nl
KvK nummer: 71351655
Gevestigd in Haarlem. Alleen online te bezoeken.